За нас

За нас

Upendo или любовта към здравословната храна и качествените продукти…

 

Ние вярваме, че грижата за здравето и любовта към вкусната храна вървят ръка за ръка, затова ви каним в онлайн магазина за здравословни продукти, подбрани с внимание и грижа към хората. „Upendo“ в превод от суахили означава именно „любов“, а не е ли любовта към живота, близките ни, и към нас самите, най-висшето чувство на света?

 

Upendo е онлайн магазинът, в който ще откриете разнообразие от диетични предложения за вашето ежедневие.

 

Диетични продукти – с любов към здравето 

 

Като част от Major Preference International (MJP), ние подкрепяме мисията на компанията, а именно заедно да вдъхновяваме хората да избират здравословния начин на живот и да се наслаждават на храна, която дава енергия.

 

Когато продуктите са подбрани с мисъл и внимание, можем да им се насладим без угризения. Вкусната храна може да бъде полезна и ние сме тук, за да го докажем. Здравословни кроасан – да, възможно е! Храната е най-важното „гориво“ за тялото, подарете му качествени здравословни изкушения и се насладете на неповторим вкус без угризения!

 

В Upendo има по нещо за всеки – независимо дали спазвате определен хранителен режим, искате да отслабнете, имате непоносимост към определени хранителни групи, спортувате, обичате да си похапвате вкусни изкушения,  или просто искате да се погрижите за себе си.

 

Upendo – с любов към здравето, с любов към вас!