съставки
Авокадо, 1 авокадо (201 гр.) Лимонов сок, 1 т (14,9 г) Гъби Портобело цели 4 бр. (336 гр.) Чесън (6 гр.) Домати, 2 средни цели (2-⅗" диаметър) (246 г) Листа маруля 4 големи (96 гр.) Веган майонеза, ½ чаша (112 гр.) Сол и черен пипер, 1 чаена лъжичка (2 г) хлебче за бургер, 80 гр., Feeling ok, 4 (320 гр.)
Инструкции
Загрейте грила на средно висока температура.
Почистете шапките на гъбата портобело, като отстраните дръжките и внимателно ги избършете с влажна кърпа.
В малка купа разбийте заедно веганската майонеза, смлян чесън, лимонов сок, сол и черен пипер, за да направите чесновото айоли. Заделени.
Запечете на грил или изпържете шапките на гъбите портобело за около 4-5 минути от всяка страна или докато омекнат и леко се овъглят.
Ако желаете, препечете леко хлебчета Feeling ok бургер + протеин на скара.
За да сглобите бургерите, намажете обилно количество веган чесново айоли върху долната половина на всяко Feeling ok бургер + протеин .
Поставете шапка от печена гъба портобело върху айолито, последвана от нарязано авокадо, маруля и домат.
Отгоре сложете другата половина от Feeling ok бургер + протеин и сервирайте веднага.
Насладете се на вашите вкусни Кето веган бургери с гъби портобело и бургер хлебче Feeling ok!
Пилешки бургери с броколи и питка FEELING OK Много вкусна рецепта с малко въглехидрати и много протеини!
прочети ощеЕдна здравословна закуска! Протеинови бананови палачинки с протеинов смес за палачинки и вафли Feeling ok !
прочети ощеЕдна лесна и лятна рецепта с продукти на Feeling ok! Авокадо и скариди във Feeling ok Piada
прочети ощеИскате ли тънка талия? Добавете тези 3 прости храни към вашата диета!
прочети ощеLife Hack! Как да се справим със стреса бързо и ефективно! Много прост, но чудотворен метод, особено при силен стрес!
прочети ощеЛек и освежаващ перфектен вариант за закуска и брънч!
прочети ощеСупер вкусен брънч протеинов кроасан, с хумус, авокадо, яйце и кашкавал!
прочети ощеОсвежаващата гръцка салата, която всички познаваме в модерен и по-богат на протеини вариант!
прочети още