За нас
За нас

Upendo или любовта към здравословната храна и качествените продукти…

Ние вярваме, че грижата за здравето и любовта към вкусната храна вървят ръка за ръка, затова ви каним в онлайн магазина за здравословни продукти, подбрани с внимание и грижа към хората и планетата. „Upendo“ в превод от суахили означава именно „любов“, а не е ли любовта към живота, близките ни, природата, планетата и към нас самите, най-висшето чувство на света?

Upendo е онлайн магазинът, в който ще откриете разнообразие от устойчиви предложения за вашето ежедневие – био изкушения за хапване, еко препарати за дома и продукти за лична хигиена.

Устойчиви продукти – с любов към здравето и планетата

Като част от Major Preference International (MJP), ние подкрепяме мисията на компанията, а именно заедно да вдъхновяваме хората да избират здравословния начин на живот и да се наслаждават на храна, която дава енергия и не вреди на природата.

В Upendo ще откриете няколко категории хранителни продукти – веган, кето, безглутенови, с високо съдържание на протеин, без захар и премиум продукти. Освен храната, от ключово значение са и останалите продукти, които използваме в ежедневието си. Затова ви предлагаме серия еко препарати и продукти за лична хигиена. Вярваме, че те ще се превърнат във ваш верен приятел по пътя към по-здравословния начин на живот.

Когато продуктите са подбрани с мисъл и внимание, можем да им се насладим без угризения и едновременно с това да бъдем отговорни към природата. Вкусната храна може да бъде полезна и ние сме тук, за да го докажем. Здравословни чипс, шоколад, кроасан – да, възможно е! Храната е най-важното „гориво“ за тялото, подарете му качествени здравословни изкушения и се насладете на неповторим вкус без угризения!

В Upendo има по нещо за всеки – независимо дали спазвате определен хранителен режим, искате да отслабнете, имате непоносимост към определени хранителни групи, спортувате, обичате да си похапвате вкусни изкушения, търсите натурални продукти за ежедневието, или просто искате да се погрижите за себе си, семейството си и околната среда.

Upendo – с любов към здравето и планетата.